Kesäloma ja -helteet ovat jättäneet unholaan tämän blogin, mutta vihdoinkin muistin tulla päivittämään tätäkin. Ja hyvähän se on päivitellä sillä aikaa, kun miehet uurastavat pitkää päivää tontilla +32 asteen helteessä.

Pohjatyöt alkavat olla loppusuoralla. Vihdoinkin. Hieman kateellisena on voinut seurata muutamaa naapuritonttia, jossa tontin helppouden vuoksi on tehty pohjatöitä muutama päivä... meillä kun on tontin haasteellisuuden vuoksi vierähtänyt viikko jos toinenkin. Toisaalta, eipä löytynyt meidän tontilta kalliota, joillakin tonteilla sitäkin on ollut riesaksi saakka...

Tontille tarvittiin lopulta 25 kuormaa hiekkaa... ja hetken sitä sai sitten tärytelläkin. ISO Kiitos kaikílle hellepäivinä talkoolaisena uurastaneille.

Tänään tontille kaivettin paikalleen pääviemäriputket, allekirjoittaneelle tosin kaikki päivän aikana tapahtunut selviää vasta illemmalle. Jos kaikki menee suunnitellusti, niin tämän viikon alkupuolella voisi olla pohja kokonaisuudessaan valmis.

Sen jälkeen tuleekin sitten pakollinen tauko, koska joudumme odottelemaan rakennuslupaa.  Rakennuslupaa, joka on jo ehtinyt aiheuttaa harmaita hiuksia aikatauluja miettiessä. Tavallisesti rakennusluvassa menee Lappeenrannassa noin 4 viikkoa, nyt näyttää siltä että meillä kestää 7 viikkoa. Tiedustelujemme jälkeen onneksi ystävällinen rakennuslupatarkastaja selvitti, että luvan pitäisi olla myönnettynä noin 1,5 viikon päästä. Toivottavasti näin käy, koska aikataulu perustusten osalta saattaa muuten hieman pettää... Talopaketti kuitenkin tulee jo viikolla 33, eli elokuun puolivälissä.

Kamerakin sitten otti ja hajosi, joten kuvia voi lähiaikoina olla tiedossa hieman niukasti. Katsotaan koska ehditään hommaamaan uusi kamera.