Tontillakin on tapahtunut viime viikkojen aikana paljon, anturat saatiin valettua ja muuraus on tällä hetkellä menossa. Ainakin toivottavasti, itse valitettavasti olemme joutuneet palaamaan kesälomilta töihin ja rakennusprojektissa on pitänyt turvautua apuvoimiin. Viime aikojen tapahtumista päivitystä lisää, kunhan kuvatkin on ladattu koneelle.

Muutama isompi sisustusvalinta on nyt loppusuoralla. Ensimmäisenä takat. Yllättävän vaikea valinta on ollut, varsinkin kun takkoja tulee 2 kappaletta ja budjetissakin olisi hyvä pysyä... Alun perin ehdoton suosikkimme olohuoneen takaksi oli Linnatulen Juhana -takka: http://www.linnatuli.fi/index.php?id=131  Onneksi kuitenkin tilasimme kyseisestä takasta näytelaatan, koska laatta laittoi suunnitelmat uusiksi. Tuo takan laatassa oleva raita onkin sininen, eikä sininen oikein sovi meidän värimaailmaan...

Loppujen lopuksi takkavaihtoehtoja ei ole paljon. Tulikiven ja muiden valmistajien harmaat takat ovat ehdoton EI, ne eivät vaan yhtään sovi uuteen moderniin taloon (makuasioita toki...)

Nyt näyttää siltä, että valinta kohdistuu Kermansaven takkoihin. Takkahuoneeseen tulee melko varmasti tämä Kermansaven Aada -malli. Kyseinen takka on riittävän pieni (150 cm korkeana) ja vieläpä suhteellisen edullinen.

(Kuva kermansaven tarjouksesta)

Tällä hetkellä vahvoilla olohuoneen takaksi on Joutsen H -malli, jossa on lasihyllyt reunassa ja hieman tilaa myös polttopuille. Kyseinen takka on melko kallis, mutta saimme siitä asuntomessujen ansiosta hyvän tarjouksen.

(Kuvat kermansaven tarjouksesta)

Keittiösuunnitelmatkin alkavat vihdoin olla loppusuoralla. Nythän on käynyt niin, että meillä on kahdelta eri valmistajalta lähes saman hintaiset tarjoukset lähes samanlaisista keittiöistä... Enää pitää päättää kumpi miellyttää enemmän ja mennä tekemään kaupat!

Kastellin talopaketin toimituspäiväkin on varmistunut, paketti saapuu tontille tiistaina 17.8.!