Kastelli sai oman osuutensa päätökseen viime torstaina.

Varsinaisissa asuintiloissakin on nyt höyrynsulkumuovit paikoillaan.

Ikkunat oli tiivistetty, vaikkei se kovin hyvin juuri tässä kuvassa näykään.

Ja kokonaisuus näyttää nyt tältä.

Ja tuolta se varmaan näyttää nyt vielä pitkän aikaa, koska hommien eteneminen hidastunee merkittävästi kun kaikki on taas itsestä kiinni. :-)

Kaiken kaikkiaan olemme olleet vielä ainakin tässä vaiheessa tyytyväisiä Kastellin toimintaan. Pieniä ongelmiahan aina on, mutta pääasia että suuremmilta on vältytty. Työn jälki oli porukalla hyvää niin meidän kuin vastaavan mestarinkin mielestä, suurta huomautettavaa ei löytynyt.

Vihjeenä kuitenkin muille Kastellin rakentajille / rakennuttajille, että kannattanee käydä tarkistelemassa joka työpäivän jälkeen miten pihalla sateessa seisovat rakennusmateriaalit on suojattu töiden loputtua -ei välttämättä mitenkään.

Kastellin rakentajatukusta kokemukset sen sijaan eivät ihan niin hyviä ole olleet. Etukäteen tuli ajateltua, että kyseisestä paikasta saa varmasti tilattua kaikenlaista kätevästi suoraan tontille ja halvalla. Kätevästi varmaan saakin, muttei kovin halvalla, joten eipä tuota ole tullut käytettyä juuri mihinkään. Ja reklamaatioiden teko on sitten vähän haasteellisempaa, ainakin vaaditaan neuvottelutaitoja. Meiltä puuttui 6 metriä lumiesteitä, ja mies sai vääntää melko pitkään siitä onko putkien puuttuminen meidän vika... Mutta lopulta onneksi putket meille luvattiin toimittaa -sitten joskus. Tosin eipä niillä mikään kiire olekaan.

Mutta kokonaisuudessaan olemme olleet vielä tyytyväisiä siihen, että päädyimme Kastelliin. Toivottavasti olemme tyytyväisiä vielä projektin loppupuolellakin.