Viikonloppuna tontilla vietettiin maalaus- ja siivoustalkoita. Taas lähti peräkärryllinen roskaa kaatopaikalle. Ja talo on nyt kertaalleen pohjamaalattu. Kaikki makuuhuoneet oottaa enää lopullista maalipintaa, olohuoneen puolelle taisi jäädä vielä vähän hiottavia kohtia, että saadaan tasotemöykyt piiloon. Mutta siitä huolimatta maalattavaa ei ole enää ollenkaan niin paljon kuin oli vielä ennen viikonloppua. Kiitos talkoilemassa olleille.

Takkahuoneessakin on nyt tasotustyöt tehty ja epäilemättä jo roiskekattokin. Ja pesuhuoneen seiniä on tasoteltu. Vähän oli miehet joutuneet hiomishommiinkin, kun pesuhuoneen seinät oli muurattu hieman vinoon. Ei enää yllätä tässä vaiheessa projektia.. Mutta ei siitä sen enempää.

Saunan pohjatyötkin on vauhdissa. Ja kuvia näistä kaikista seuraa joskus myöhemmin, kunhan saan ladattua koneelle.

Kylppärikalusteetkin on nyt lyöty lukkoon. Kylppäriin, tai siis siihen saunan yhteydessä olevaan pesuhuoneeseen, tulee tällainen Svedbergsin Easy 45 valkoisena. Tuohon sitten myös peili sivuvalolla.

Talon sisällä oleva kylppäri/wc aiheuttikin hieman päänvaivaa. Suihkun viemäri kun on hieman sisempänä kuin alunperin oli tarkoitus, niin kaikki muukin on siirtynyt sitten hieman sisäänpäin (suihkuseinä, pönttö jne). Joten nyt wc-pönttö on niin lähellä tulevaa allaskaappia, ettei siihen kovin iso ratkaisu mahdu. Mutta sekin pulma ratkaistu, ja tällainen siihen nyt tulee: Svedbergsin Easy 40 peilikaapin kera. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Kokonaisuuteen hankitaan sitten vielä joskus sellainen kulmakaappi, josta saa lisää säilytystilaa. Svedbergsiltä moinen maksaisi lähemmäs 200 e, joten todennäköisesti vieraillaan Ikeassa ja hankitaan vastaava noin 30 eurolla. Mutta muuten kyllä näillä kalustehankinnoilla pysyttiin ihan budjetissa. Siitäkin huolimatta, että siihen "omaan meikkivessaani" tuli hankittua se pirun kallis Svedbergsin Joy.