Viime ajat on menty aika vauhdilla hommissa eteenpäin. Suurimmaksi osaksi toki palkattujen miesten ansiosta (ja on muuten kiva, kun on luotettavat ja loistavaa laatua tekevät miehet töissä...!), mutta on siellä ominkin voimin paljon tehty.

Takkahuonekin on tosiaan tasotettu, ja roiskekattokin on tehty vaikkei sitä  kuvassa vielä olekaan. Mies meni tänään pohjamaalaamaan takkahuoneen.

Takkahuoneen seinä on tasotettu. Tuohon seinälle tulee semmoinen tummanharmaa rappaus.

Pesuhuoneessa oleva kolmio ei näytä enää yhtään hullummalta.

Suihkuvessaan laitettiin toinen höyrynsulkumuovi paikoilleen.

Ja kuten aikaisemmin sanottu, tuossa jäi hieman vähänlaisesti tilaa kylpyhuonekalusteille. Seinään on piirretty pöntön paikka, ja vaikka kuvakulma on hieman huono, niin kyllä siitä näkee, ettei tilaa liikaa ole. Mutta tuo siis ratkaistiin hommaamalle pienet kalusteet.

Nyt suihku-wc ja kylppäri on jo vesieristetty.

Saunan rakennus on myös alkanut, mutta siitä ei kaiken tavarapaljouden keskeltä viitsinyt mennä tämän enempää kuvia ottamaan.

Lähes kaikki laatat alkaa olla hommattu. Enää puuttuu kodinhoitohuoneen lattia ja takkahuoneen lattia. Ja säästettiin aika paljon, kun ei menty  "osta kaikki laatat meiltä, saat paljousalennusta -tarjouksiin", vaan hommattin laatat eri paikoista. Vielä enemmän oltaisiin säästetty, jos oltaisiin tyydytty niihin vähän halvempiin mutta ei niin hyvännäköisiin laattoihin.

Tämmöinen vaalea 50x50 laatta tulee eteisen lattiaan. Menee kivasti parketin kanssa, joka on siis myös hommattu, 3-sauvainen valkomattalakattu paradorin saarniparketti.

Tässä kuvassa on sitten kylppäriin tulevat laatat, valkoista 10x40 laattaa, mosaiikkia ja sinertävän harmaata lattialaattaa. Värit ei kyllä kuvassa näytä ihan oikealta. Eikä mosaiikissa ole tuota valkoista, se on suojamuovia.

Tässäpä vielä muutama matkan varrelta unohtunut iv-kuva, putkien asennus taitaa olla valmis, tai ainakin melkein valmis. Eristyshommat alkanee piakkoin.