Tuo "vierashuone" eli meidän ylimääräinen makkari sai jalkalistansa.

On melko yllättävää, että ainakaan täälläpäin ei kaupoissa ole kovinkaan paljon valinnanvaraa, jos mielii laittaa parketin kanssa jalkalistaksi sen suositellun 16 mm paksun listan. Tämä yksi malli oli lähes kaikkialla tarjolla, 12 mm paksuja oli sitten vaikka muille jakaa... Ilmeisesti kaikki käyttää parketin ja laminaatin kanssa kuitenkin sitä 12 mm paksua suositellun sijasta? No meille tuo lista onneksi kelpasi, ja se näyttää meidän mielestä hyvältä, joten ei tällä kertaa tarvinnut lähteä tilaamaan Saksasta tai mitään muutakaan. :-D

Mies maalasi eteisen seinän samalla harmaalla, kun olohuoneen efektiseinä on. Kuvassa sävyä ei kyllä kauheen hyvin erota. Sävy tuo vähän piristystä eteiseenkin, ja näyttää epäilemättä kivalta, kun tuohon tulee mitä luultavammin valkoiset naulakot tai muut kalusteet.

Muuten mies ja isänsä ovat taas pakertaneet ilmastoinnin eristysten parissa, siinä sitä hommaa riittää. Omat vanhempani ovat jälleen kerran maalaamassa ulkovuorta, joten talo saa hyvää vauhtia toista pintamaalikerrosta päälle. Itselle on jäänyt taas vauvanhoitajan rooli -niin ja blogistin!