Paluu tontille viikon loman jälkeen osoitti, että hommat ovat sielläkin edistyneet. Sähkäri on tehnyt ahkerasti hommia, ja vaikkei nyt vielä valmista olekaan, niin paljon on tapahtunutkin. Muuntajia roikkuu siellä täällä, pistorasioita on paikoillaan ja ekat valotkin laitettu seinälle/kattoon!

Takan taakse seinälle tulee tällaisia valoja.

Ja jos joku nyt ei meinaa kuvasta erottaa kunnolla valoa, niin sitten asia on niin kun pitääkin. Tarkoituksena kun oli hommata tuohon yksinkertaiset, liikaa silmille hyppimättömät tyylikkäät valot.

Ja eteisessä on peilin eteen tarkoitetut valot paikoillaan. Siis nuo pienet lamput tuolla katossa. Eteiseen hommattiin jo Kodin Ykkösen alesta isokin valo, joten eteisen tuleva valaistus on jo tiedossa.

Terassillakin roikkuu jo valoja, joskaan ei vielä paikallaan.

Ja sisällä on tosiaan monin paikoin pistorasioita.

Kodinhoitohuoneessa on nyt laatat, saumausta ei ole vielä tehty. Pahoittelen likaista lattiaa kuvaushetkellä.  Kodinhoitohuoneeseen tuli tosiaan tuommoinen 15 x15 tumma laatta. Kohta sitten päästään alottamaan kodinhoitohuoneen kaappien asennus.

Anoppi maalaili maanantai-iltana smyygilautoja. Kunhan saadaan ikkunapellit, niin saadaan smyygejäkin jo paikoilleen.

Mies jatkoi heti maanantaina iv-putkien eristysten teippailua, ja isänsä laittoi muun muassa radonputken läpiviennin valmiiksi, siinä sivussa kun puuhasi jos jotakin muutakin. Homma etenee, vaikka PALJON on vielä tehtävää!

Lappeenrannan Energian kanssa keskustellaan tällä hetkellä noin 500 euron arvoisesta reklamaatiosta. Ja vaikka homma ei vielä ole päätökseen tullutkaan, voin valaista, että sähkölaitoksen kanssa ei ole kiva joutua ongelmiin. Eivät meinaan ole kuluttajaviraston valvonnan alla... Tähän asti meillä onkin reklamaatiot projektissa sujuneet tosi kivasti, kaikki on hoitunut moitteettomasti, mutta katsotaan miten tässä jutussa käy.