Viime viikko oli kyllä todella turhauttava viikko. Ne IV -eristykset... *huoh* Niistä voisi tähän kirjoittaa romaanin verran tekstiä, joka sisältäisi aika paljon turhautumista ja ei niin kauniita sanoja. Mutta koska kaikkea ei kannata aina julkaista, todetaan vaan vielä kerran, että olisi todellakin pitänyt teettää koko iv -homma ammattilaisilla. Mutta kömmin tänään välikatolle katsomaan missä mennään, ja täytyy sanoa, että melkosen työn mies on tehnyt, ja pääasiassa ihan yksin. Olisi jäänyt itseltä tekemättä. Nyt ollaan voiton puolella. Homma on viittä vaille valmis.

Molempien suusta voimme silti todeta, ettemme suosittele kenellekään iv-töiden tekemistä itse. Emme todellakaan.

Sähkäri laittoi viime viikolla ulkovalojakin paikalleen.  Tässä terassin valoja.

Ja tässä asunnon ja saunarakennuksen välisen käytävän valo. Koko käytävästä valoineen ei tähän hätään ole kuvaa, kun työmaaovet oli tiellä, enkä jaksanut yhden kuvan takia alkaa niitä siirtämäänkään.

Talon takanakin on pari valoa. Eivät oikein näytä yksistään miltään, mutta toivottavasti tilanne muuttuu, kun saadaan ikkunapellit, rännit ja smyygit paikoilleen. Samalla tulee harmaata sävyä muuallekin kun valoihin.

Sisälläkin on katkasijoita yms paikoillaan.

Itse sain maalattua loput smyygilaudat toiseen kertaan. Suurin kiitos niiden maalaamisesta kuuluu kuitenkin anopille.

Nyt kun IV -työt alkaa olla loppusuoralla, talolla toivottavasti pääsee tekemään mukavampia juttuja. Miehet jäi nyt illalla vielä tekemään keittiön tasoihin reikiä allasta ja liettä varten. Ja ikkunapellitkin ilmaantuu paikoilleen. Ja parin viikon päästä tulee rännitkin... Kyllä se siitä taas.