Meillä on puhuttu talosta koko raksaprojektin ajan "tonttina". Vieläkin tulee puhuttua tontista, vaikka tuon talon pitäisi ihan just muuttua kodiksi. Vieläkään ei oikein tajua, että meidän ihan oikeasti pitäisi nyt muuttaa tuonne tontille. Enää muutama päivä.

Ensimmäinen muuttokuorma vietiin tänään. Siitä se kai lähtee.

Alkaa tuntua siltä, että ollaan kaikki ihan loppu. Mies tekee isänsä kanssa viimeisiä hommia raksalla, ja itse yritän pakkailla anopin avustuksella muuttolaatikoita nykyisessä kodissa. Vauva valvottaa hampaiden ansiosta ihan jokaisen yön. Elämä tuntuu tällä hetkellä lähinnä selviytymistaistelulta... mutta kai se palkitsee ensi viikolla, kun osoite on ihan oikeasti tuolla meidän omalla, uudella talolla?

Raksalla on meneillään vaatekaappien kokoaminen, jospa saisin käytyä ottamassa siitä kuvan vaikka sitten huomenna...

Maalämpöputket saatiin eilen eristettyä ja peitettyä. Suhteellisen sopivasti, koska viime yönä oli jo pakkasta. Lämmitys pelaa. Tosin alkuun lämpö tuli ainoastaan talon puolelle, ja takkahuone + sauna pysyi kylmänä. Lappeenrannan lämpötalon kaveri kävi ongelman ratkaisemassa, ja nyt on lämmintä joka puolella. Toistaiseksi tuo Stiebel Eltron -maalämpölaite on vaikuttanut ihan hyvältä peliltä -toivottavasti on sitä myös jatkossa.