Tällä viikolla miehet on koonneet kaappeja. Tytön huoneesssa ja vierashuoneessa on Ikean kaapit. Tytöllä valkosta, koska muutkin kalusteet tulee olemaan valkoisia, ja vierashuoneessa ovet ovat mustaa peililasia. Yhteensä noin 1100 euroa.

Eteiseen otettiin Inarian kaappi, pienempi kuin nuo huoneiden kaapit, ja hinta yhdestä kaapista samat 1100 euroa. Jälkikäteen harmittaa tuo ostopäätös. Inarian kaappi on ollut hankala koota, eikä se ainakaan ole ollut parempaa laatua kuin Ikean kaappi, ehkä päinvastoin... Sopii toivoa, että kun siihen vielä saadaan ovet paikoilleen, on sentään hyvän näköinen. Olisi siltikin pitänyt ostaa eteiseenkin Ikean kaappi...

Seuraavana tosi oleellinen raksajuttu, ostettiin makkarin vessaan musta pöntön kansi, sopii väritykseen paremmin kuin valkonen.

Ja ovilistoista ei varmaan ole blogissa ollutkaan kuvaa. Käytännössä kaikkien talon listojen paikalleen laittamisesta saamme kiittää vain ja ainoastaan appiukkoa. Kiitos!

Viikonloppu vierähtää muuttopuuhissa. Samalla blogi varmastikin hiljenee, kun nettiyhteys häipyy joksikin aikaa, eikä varmaan liiemmin ylimäärästä aikaakaan taas ole. Jatketaan blogia sitten sitä mukaa kun kerrottavaa on, onhan tuossa koko saunaosasto vielä tekemättä! Sisustusblogi tämä ei ole, eikä tästä sellaista tule, joten muuton jälkeen en enää aio valmista asuntoa esitellä.