Viikonloppuna tuli katseltua kuvia plazia 139 talonäytöksestä, jossa kävimme oman projektin alkusuoralla. Olisi aika kiva julkaista täälläkin vertailun vuoksi kuvia, mutta taidan jättää väliin, jos vaikka kyseisen talon omistajat eivät asiasta tykkäisi... Mutta kyllä pintamateriaaliratkaisuilla, keittiön järjestyksellä, valoilla jne saa muutettua talon ihan täysin! Ovat meinaan kokonaisuudessaan ihan erilaisia nämä kaksi plaziaa. Mutta mikä mukavinta, oli kiva huomata, että talomme alkaa olla vähintäänkin samassa vaiheessa kuin kyseinen plazia esittelypäivänään!

Viikonloppu vierähti taas raksalla. Ikävä kyllä valmiista sähköhommista en pääse raportoimaan. Oikeastaan sillä puolella ei tapahtunut läheskään niin paljon edistystä kun olisimme toivoneet, mutta sehän lienee tuttua jokaiselle raksaajalle. Seuraava sähkärin deadline siirtyi siis ensi viikonlopulle. Jotain kuitenkin tapahtui. Suihku-wc:ssä on toinen valo paikallaan. Toista sähkäri ei vielä saanut laitettua paikoillaan, kun mies joutui vähän korjailemaan pistorasian paikkaa ja teippailuhommiin. Nämä ovat niitä pikkuasioita, jotka helposti tehdään nopeasti alta pois kiireellä, mutta joihin sitten lopulta meneekin tupla-aika.

Peilikaappi on tuossakin wc:ssä paikoillaan, ja siinä on sähköt. Wc odottaa edelleen allaskaappia ja kulmakaappia.

Keittiössä ja kodinhoitohuoneessa on hyllyt paikoillaan.

Emme ole olleet täysin tyytyväisiä HTH:n kalusteisiin. Tällä hetkellä ainakin tuntuu, että jos nyt tekisimme päätöstä, valitsisimme toisin. Laatu ei ole oikein vakuuttanut, esimerkiksi useampikin hylly on näyttänyt tältä (keskellä hyllyn alapuolella...), vaikka emme niitä itse ole kaltoin kohdelleet.

Toimituksessa oli myös liian vähän jalkoja sekä keittiöön että kodinhoitohuoneeseen. Samoin nuo hyllyjen kiinnitysnupikat loppuivat kesken. Toivoa sopii, että nuo kuitenkin osottautuvat käytössä toimiviksi...

Ovia laitettiin viikonloppuna paikoilleen, samoin joitakin ovilistoja.

 

Meidän makkariinhan vaihdettiin jo suunnitteluvaiheessa pariovi, ja ratkaisuun olemme tyytyväisiä.

Jossain vaiheessa tuli miehen kanssa mietittyä, että miten saada tuosta jalkalistan ja ovilistan yhtymisestä siisti, kun kaupoista löytyi vain ohutta ovilistaa, ja jalkalista on sen 16 mm paksu. Tähänkin ongelmaan kuulemma olisi ratkaisut löytyneet, joskin hieman työläät, joten päädyimme tilaamaan selkeästi paksummat ovilistat, jolloin ovilistat ovat paksummat kuin jalkalistat. Ratkaisu kannatti, nuo ovat ihan hyvännäköiset. (Toki myöhemmin selvisi, että 16 mm paksua ovilistaakin on, ainakin RTV:llä olisi ollut, vaikkei Starkista tai K-raudasta löytynytkään...) Mutta homma toimii siis noinkin.

Kodinhoitohuoneeseenkin vaihdettiin perusovesta poikkeava ovi.

Mies laittoi myös keittiön saarekkeen reunoihin alumiinilistat paikoilleen, jolloin laatoituksen reunat peittyivät nätisti. Tästä ei tullut otettua kuvaa.