Kun väliseinien muuraus tuli ajankohtaiseksi, huomattiin, että Kastellin asennuksessa oli tapahtunut selkeä virhe. Kosteiden tilojen osalta puuttuivat lisävillat, joiden piti olla asennettuna höyrynsulkumuovien alle. Saunan puolella näin oli tehty, mutta kylpyhuone ja vessa oli jäänyt tekemättä. Eipä ollut meistäkään kukaan huomannut asiaa aikasemmin... ei edes vastaava mestari.

Asiasta tehtiin reklamaatio kastellille, ja sinänsä loppu hyvin, kaikki hyvin, tulivat nopeasti korjaamaan vikansa ja myönsivät erheensä. Mutta kaikki pitää amatöörin projektissa itse huomata, ammattilaisista ei tunnu paljon apua olevan.

Valu on alkanut kuivua hyvin, ja lattiat on nyt hiottukin. Muutamalla rakennuspuhaltimella lämpötila ja kosteus pysyy varsin hyvin hallinnassa. Takkahuoneen ja saunan väliseinien muuraus alkanee ensi viikolla, samoin puisten väliseinien kokoaminen toiselle puolelle.

Lujalevyt paikoillaan, ja toisessa kuvassa näkyy myös tuo Kastellin korjaama villan asennus.

Pientä taloudellista tappiotakin on tullut matkan varrella, kun osa villoista oli muoveista huolimatta päässyt kastumaan. On muuten tosi kätevää, että sisäseinienkin villat toimitetaan elokuussa, kun todennäköisin asennusaika on joskus helmikuussa... Mutta minkäs tekee. Onneksi suurin osa villoista oli säilynyt kuivana.