Muutosta on nyt aikaa reilut pari viikkoa. Tavarat alkavat löytää paikkansa, joskin vieläkin on muutama muuttolaatikko purkamatta. Moni tavara odottaa muutenkin vielä lopullista paikkaansa, esimerkiksi meidän vaatehuoneessa ei ole vielä minkäänlaisia kalusteita tai säilytysjärjestelmiä, koska jakotukit koteloidaan ennen vaatehuoneen kalustamista. Niinpä tässä ollaan eletty pari viikkoa enemmän tai vähemmän sekavissa merkeissä... Myös pyyhekoukut yms puuttuu vielä ihan täysin eikä niiden kanssa ollakaan pidetty kiirettä. Ehtiihän sitä... Kyllä se koti tästä vielä muodostuu.

Kaiken kaikkiaan projekti oli raskas, mutta kyllähän tämä omaan kotiin muuttaminen palkitsi. Vielä kun saadaan takkahuone + sauna valmiiksi, pikkujutut viimeisteltyä tällä puolella ja pihakin joskus valmiiksi, niin siinähän olisikin jo enemmän kun jaksaa toivoa. Ehkä joku päivä... Toistaiseksi emme ole paljonkaan rakentaneet muuton jälkeen, silikonia laitettu sinne tänne, pihaa siivottu ja muuta pientä. Isommista hommista seuraava lienee tuon saapuneen suihkuseinän asentaminen, jotta saataisiin suihku-wc:kin valmiiksi. Mutta eipä senkään kanssa niin kiire ole.

Maalämpö on toiminut hyvin ja Stiebel Eltron vaikuttaa ihan laadukkaalta merkiltä. Aikahan sen vasta näyttää miten tuo toimii pitkällä aikavälillä. Inarian kaappi ei ole vakuuttanut edelleenkään, liukuovet eivät pysy kiinni vaan avautuvat aina noin 10 cm... Siemensin kodinkoneista erityisen hyviä ovat liesi ja liesituuletin, ihan loistavia!

Kaiken kaikkiaan muutenkin pintamateriaalit miellyttää edelleenkin, eikä talon pohjaratkaisussakaan ole valittamista. Paljon on asioita, jotka jälkikäteen ajateltuna tekisi nyt projektissa toisin, mutta kaikkeahan ei voi etukäteen tietää - varsinkaan ensikertalaisena rakentajana. Blogissa en kuitenkaan ala näitä tähän hätään erittelemään. Jos esimerkiksi kiinnostaa suosittelisimmeko jotakin projektissamme mukana ollutta tekijää / tuotetta tms, niin asiaa voi kysyä ja vastaamme sähköpostilla.