Vuodatuksen ongelmien ansiosta ei ole oikein huvittanut blogiakaan päivitellä. Mikä "parasta", kaikki vanhat kuvat ovat hävinneet, joten blogista on mennyt kokonaan se pointti. Ei tarvitse blogin kautta muistella projektia, kun ei ole blogissa enää kuvia. Pöh. Ainakin sen verran olen bloggailusta projektin aikana oppinut, että jos vielä joskus blogia alan kirjoittaa, pohjana ei ainakaan toimi vuodatus.

Mutta tässä nyt pari puuttumaan jäänyttä kuvaa pihasta sen jälkeen, kun mullat ja murskeet oli paikallaan. Nythän meillä jo kasvaa nurmikko. Ei siis istutettu, vaan rikkaruohonurmikko! Noudatin viisasta ohjetta, ettei nurmikkoa kannata istuttaa heinäkuun helteillä. Niin siis millä ihmeen heinäkuun helteillä? Taidetaan laittaa nurmikko ihan pian kasvamaan.

  

Autotallin anturan muotti alkaa olla valmis. Muuten tuo koko autotalliprojekti on melko lailla auki eikä vielä yhtään tiedetä miten sen kanssa edettäisiin.Olisihan tuolla kylppärissä ja saunassakin tapahtunut vaikka mitä (kiitos vaan miehelle ja isälleen!) mutta kuvia ei ole vielä koneella, joten kaikki aikanaan.