Piha on edistynyt ihan hurjaa vauhtia viime ja tämän viikon aikana. Onpa samalla tullut taas osoitettua, että mikään ihan helpoin ja halvin piha tehdä tämä ei ole, mutta toivotaan että lopputulos on haluamamme kaltainen ja tietysti upea. Näistä kuvista on menty jo kivasti eteenpäin, mutta koska vuodatuksella on ollut hieman ongelmia kuvien kanssa, esitellään nyt nämä ensin ja lataillaan loput kuvat vähän myöhemmin.

Käyttöpihamme takanurkasta paljastui toiveidemme mukaisesti kallio. Täytyy todeta, että yhdessä asiassa meillä kyllä on ollut mieletön tuuri tämän rakentamisen aikana, nimittäin tässä kallioasiassa! Talon paikalla ei ollut kalliota, eipä tarvinnut räjäyttää. Autotallin pohjan kohdalla ei ollut häiritsemässä kalliota, eipä tarvinnut räjäyttää. Maalämpökaivon kohdalta kallio tuli heti vastaan, poraus onnistui mainiosti. (Kaivosta autotallinpohjaan muutamia metrejä...) Ja lopuksi vielä tuolta pihan takanurkasta tuli kallio kivasti esille, juuri niin kuin haaveilimme. Kerrankin joku asia meni ihan nappiin!

 

Talon takana on ollut mullat jo vähän aikaa.Naapurien ja meidän välinen kiviaita onnistui mainiosti. Jyrkkä ja toimiva. Ilme kevenee sitten siinä vaiheessa, kun päästään laittamaan etuosaan muutama kasvi koristeeksi. Aika näyttää mitä tuohon muuta keksitään vai keksitäänkö mitään.Autotallin pohja on valmis. Enää puuttuisi osaava ja ahkera työmies perustusten tekoon, ja ehkä muutama tonni rahaakin... ;) Toiselta puolelta taloa on tällä hetkellä melkonen pudotus tuohon autotallin pohjaan, pikkuipanan kanssa saa olla tarkkana pihalla.Appiukko on ollut taas mielettömän suurena apuna rakennushommissa, tällä kertaa ahersi sokkelin kimpussa ja nyt on sekin valmis. Ensin ajateltiin tuohon YKI-aitokiveä, mutta pikainen vilkaisu budjettiin osoitti, että tehdäänpä perinteisemmin. Laastia, kivirouhetta ja appiukko ahkerana työmiehenä, tämä lysti kustansi noin 300 euroa. Mahtui paremmin budjettiin kuin YKI-aitokivi. Hieno tuosta tuli noinkin, talo näyttää taas paljon valmiimmalta. Kiitos vaan appiukolle!