Viime aikoina raksalla on lähinnä maalailtu. Makkareita lukuun ottamatta seinät alkaa olla maalattu. Eipä tuota värin muutosta silti kuvista oikein huomaa.

Olohuoneen päätyseinään tehtiin tuommoinen efektiseinä. Tikkurilan Tunto Hienoa pohjalle, lastalla kuviot ja hopealasyyri pintaan. Ainoa vika, ettei sittenkään oikein tykätty tuosta hopealasyyristä. Joten tiedossa lienee vielä kuitenkin seinän värjääminen valkoiseksi tai harmaaksi, kuvio saa jäädä. Katsotaan mihin päädytään...

Viikonloppuna purin pois terasseilta tuet, jotka edelleen oli siinä betonivalun jäljiltä... Ehkä voidaan olettaa, että puoli vuotta kuivunut betoni pysyy jo paikallaan ilman tukiakin... ;)

Takka-asentaja kävi saumaamassa takat. Ja ai että tuo meidän olohuoneen takka on hieno! Valittiin siihen vielä normaalista "valkoisesta" saumasta poiketen ihan semmonen vitivalkonen sauma, mikä bongattin asuntomessuilla käydessä. Loistava valinta, takka näyttää paljon paremmalta kun semmoisella hieman kellertävällä valkoisella saumalla. Yksi lasihylly oli hajonnut asennuksessa, toimittavat uuden sitten myöhemmin.

Takkahuoneen takkaan jätettiin kuitenkin se antiikkilaasti laittamatta, kun saimme vihiä sen huonosta "kulutuskestävyydestä", eli alkaa sitten ajan kanssa kulua kyseinen laasti pois, ei kestä pyyhkimistä jne. Eli tuohon takkaan  tulee vielä pinta myöhemmin.

Koiriakin väsyttää jo tämä ikuinen raksaaminen...